Werkwijze

Vanuit ons netwerk horen en zien wij in onze regio de meest prachtige initiatieven en projecten die wij graag onze support bieden. Denk aan verschillende initiatieven op het gebied van sport, begeleiding van kinderen, ouderenzorg, verduurzaming, etc,. Om het verschil te maken voor deze initiatieven biedt Stichting i-support financiële support met een persoonlijke touch. Zonder lange aanvraag trajecten. 

Elk half jaar organiseert Stichting WE-support in samenwerking met i-team Global het WE-support Charity Dinner. De funding die daarmee worden opgehaald, gaat o.a. naar de Stichting i-support. Ook steunt i-team Global onze stichting structureel op projectbasis.

Doneren

Als je Stichting i-support steunt, draag je bij aan de ondersteuning van diverse projecten die de lokale gemeenschap bevorderen en de nieuwe generatie de ruimte geven om creatief op te groeien. Stichting i-support ontvangt geen subsidies en is afhankelijk van steun uit de samenleving en het bedrijfsleven. En nog altijd hard nodig! Je kunt eenmalig doneren of vaste donateur worden. Doneren, of op andere wijze je support aanbieden, kan door contact op te nemen met het stichtingbestuur via info@i-support.com of via telefoon 06-460 408 49.