Wie we zijn

Stichting i-support is een charitatieve stichting die projecten ondersteunt in de gemeentes Eindhoven en Veghel, die gericht zijn op het welzijn van de meest kwetsbaren, namelijk ouderen en jongeren. We zijn zeer laagdrempelig met altijd een persoonlijke touch. Om in aanmerking te komen voor ondersteuning door Stichting i-support zijn geen lange aanvraag trajecten noodzakelijk. De menselijke maat en enthousiasme zijn leidend, net als de wil om juist voor de kwetsbaren in Eindhoven en Veghel een verschil te maken.

Stichting i-support is een non-profit organisatie, gebaseerd op de ideologie dat technologie en de maatschappij inherent met elkaar zijn verbonden. Wij zorgen voor financiële ondersteuning voor diverse projecten in de regio Veghel – Eindhoven, die de lokale gemeenschap bevorderen en de nieuwe generatie ruimte geven om creatief op te groeien. Denk aan verschillende initiatieven op het gebied van sport, ouderenzorg, duurzaamheid en andere maatschappelijke kwesties. De stichting wordt jaarlijks gefinancierd door i-team Global, in het kader van teruggeven aan de regio waar het verdienmodel is.

Het bestuur

Het bestuur van i-support bestaat uit Jeanne van de Ven, Goof van Nunen en Alexander van Groenendael. Frank van de Ven maakt geen onderdeel uit van het stichtingbestuur maar dankzij de structurele support vanuit hem en zijn organisatie heeft i-support bestaansrecht. De bestuurders voeren onbezoldigd de bestuurstaken uit.